100415: Het gebruik van 2e Jan van der Heijdenstraat 89

Tot voor zover is na te gaan was op de begane grondverdieping van 2eJvdH89 sinds 1920 een bedrijf gevestigd. Van 1948 tot 1989 zat er een drukkerij en daarna een elektronica zaak. De bovengelegen woning 2eJvdH89-1 werd destijds bewoond door de eigenaar van het bedrijf. De huurovereenkomst viel onder het regime bedrijfshuur.
In 1995 werd de huurovereenkomst opgezegd en bleek dat zowel de bedrijfsruimte 2eJvdH89-H als de daarboven gelegen distributiewoning 2eJvdH89-1 in gebruik waren genomen zonder toestemming van de eigenaar. De woning bleek zonder de vereiste woonvergunning en toestemming van de eigenaar te zijn onderverhuurd aan W.Wildevuur. (zie de door W.Wildevuur opgesteld onderhuurovereenkomst voor 2eJvdH89-1:  901001) .
In overleg met de toenmalige eigenaar mocht de gebruiker van de bedrijfsruimte in verband met de vestiging van zijn bedrijf in de bedrijfsruimte de huurovereenkomst van de vorige huurder van de bedrijfsruimte overnemen. Sinds maart 1995 betaalde de gebruiker European Perfusion Service (hierna EPS) dezelfde huur als de vorige huurder TV Video center. (zie registratie EPS op bedrijfsruimte 2eJvdH89-H: 950330).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *