100410: Document 15 oktober 1999 ‘samenvoeging’

Volgens het document van 15 oktober 1999 zouden de onderste twee bouwlagen zijn samengevoegd. Hiervoor is echter nimmer de benodigde vergunning verstrekt waar tegen Bremer en andere betrokkenen bezwaar en beroep hadden moeten kunnen aantekenen.
Het document van 15 oktober 1999 kreeg Bremer niet van het stadsdeel, maar kreeg hij pas veel later van bureau informatie management dat destijds de mutaties in het woningenbestand doorvoerde. (zie 991015)
Als Bremer destijds van het document van 15 oktober 1999 op de hoogte was, had hij de mogelijkheid gehad om bezwaar te maken tegen de onrechtmatige “samenvoeging” en de verwijdering van de distributiewoning 2eJvdH89-1 uit het woningenbestand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *