70607: 1d. Samenvatting dubieuze verkoop panden door stadsdeel

Totaal hebben de uitverkoren huizenhandelaren door de tenderverkoop maar liefst 1590.000 Euro overgehouden aan de transacties met de drie panden. De gehele periode dat zij eigenaar waren van de panden hebben de panden leeg gestaan en is er niets aan de panden gedaan.
Medio 2005 hebben de verantwoordelijk wethouder dhr Jaensch en de hoogst verantwoordelijke ambtenaar mevr. Holl de verkoop van de panden en de afronding van de projecten verdedigd in de stadsdeelraad. Na kritische vragen /opmerking van de raadsleden liet mevr Holl haar tranen lopen en gaf daarmee non-verbaal aan dat er iets niet goed is gegaan. Na 2 maanden was ze geen hoofd REO meer en enkele maanden later heeft zij het stadsdeel verlaten.

De volgende personen waren bij de verkoop van de panden betrokken:
Dhr. J.A.S. Boomgaardt (stadsdeel secretaris), Dhr. J.C. Hellendoorn (stadsdeelvoorzitter tot 2005), Dhr E.J. Jaensch (verantwoordelijk wethouder), Mevr P.J.H.M. Holl (hoogste ambtenaar REO) en de heren R.R. Vlasman, W. Hovelmann en C.A. Baneke van de afdeling Grondzaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *